Maak jij het verschil? Ook jij kunt een bijdrage leveren! Meedoen aan de samenleving, dat wil iedereen. Voor mensen met een beperking is dat niet anders. Alleen is meedoen voor hen niet zo vanzelfsprekend. Als vrijwilliger kun je jouw talenten hiervoor inzetten. Door iets leuks te ondernemen, vergroot je hun wereld. Echt iets betekenen voor een ander: dat voelt goed.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers!

Vrijwilligerswerk: een win-win situatie. Kies voor activiteiten die jij graag doet. Jouw wensen, passie en talenten kunnen we altijd matchen met de vraag van een cliënt. Ontdek hoeveel voldoening het kan geven om een glimlach op iemands gezicht te toveren en de dankbaarheid te voelen die ontstaat door jouw aanwezigheid. Hiermee maak jij het verschil!

Wat voor vrijwilligerswerk kun je doen?

Vrijwilligerswerk dat past bij jou

Zoveel mensen, zoveel wensen… en wij zorgen voor de juiste match. Zowel het vrijwilligerswerk zelf als de mensen om ons heen veranderen. We gaan met onze tijd mee. Dat betekent dat we heel veel mogelijkheden kunnen bieden.
Waar kun je aan de slag?
Bij Cello kun je vrijwilligerswerk doen op verschillende locaties:
  • Binnen een van onze woningen, dit kan in groepsverband of individueel
  • Binnen 1 van onze 80 vrijetijdsactiviteiten
  • Binnen 1 van onze 20 dagbestedingsplaatsen of werkplekken van Cello
  • Binnen kind en gezin
  • Bij cliënten die zelfstandig wonen 
Maatwerk voor jou
Misschien wil je je elke week inzetten voor een ander. Of misschien wil je een paar keer per jaar iets komen doen. Laat ons weten wat je wensen, je expertise en je mogelijkheden zijn. Er is altijd een match te maken. Buiten vrijwilligerswerk met een vast karakter is er ook de mogelijkheid om vrijwilliger te worden bij 2match.nu. Je kunt dan activiteiten ondernemen die jij leuk vindt, op een moment dat het jou uitkomt.
Wat kun je doen?
Bij Cello willen we graag dat iedereen een zo normaal en zelfstandig mogelijk leven leidt. We organiseren het hele jaar door leuke activiteiten voor onze cliënten. Als vrijwilliger kun je daarbij helpen. Er is van alles te doen: van samen sporten tot koken, van begeleiden bij creatieve activiteiten tot klussen, van helpen bij verhuizen tot gezellig koffie drinken.

Wat mag jij van ons verwachten?

Wat heeft Cello jou te bieden?

Waardering
De waardering die je voor je werk als vrijwilliger ontvangt, is onbetaalbaar. Als je cliënten ziet genieten, dan is jouw dag geslaagd.
Goed geregeld
Ga je op pad als vrijwilliger? Dan mag je bij ons je reiskosten declareren. Je hebt een vast contactpersoon binnen de organisatie en je bent goed verzekerd.
Activiteiten
Je ontvangt een uitnodiging voor het jaarlijkse vrijwilligersfeest met daarbij een attentie. Ook wordt er elk jaar een fietstocht georganiseerd door vrijwilligers voor vrijwilligers.
Workshops of trainingen
Gedurende het jaar diverse leuke workshops of trainingen op maat waarin je kunt leren hoe je het beste met de doelgroep om kunt gaan.
Hoe word ik vrijwilliger?
Neem dan contact met ons op. Wij informeren jou graag over de mogelijkheden en kijken er naar uit om met jou in contact te komen! Anja Schalkx en Dionne van de Sande, coördinatoren vrijwilligerswerk