Vrijwilliger worden? Laat jij mensen met een beperking meedoen in de maatschappij? Door samen iets leuks te ondernemen vergroot je hun wereld. Als vrijwilliger kun je bovendien jouw eigen talent inzetten. Echt iets betekenen voor een ander: dat voelt goed.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers!

Vrijwilligers zijn een onmisbare aanvulling op de ondersteuning vanuit onze zorgprofessionals. Binnen Cello zijn we ontzettend blij met de 1300 vrijwilligers die zorgen voor nét dat extra beetje persoonlijke aandacht. Bekijk hier de vacatures voor vrijwilligers. Hopelijk tot snel!
 

Wat voor vrijwilligerswerk kun je doen?

Vrijwilligerswerk dat past bij jou

Zoveel mensen, zoveel wensen… en wij zorgen voor de juiste match. Zowel het vrijwilligerswerk zelf als de mensen om ons heen veranderen. We gaan met onze tijd mee. Dat betekent dat we heel veel mogelijkheden kunnen bieden.
Waar kun je aan de slag?
Bij Cello kun je vrijwilligerswerk doen op verschillende locaties:
  • Binnen een van onze woningen, dit kan in groepsverband of individueel
  • Binnen 1 van onze 80 vrijetijdsactiviteiten
  • Binnen 1 van onze 20 dagbestedingsplaatsen of werkplekken van Cello
  • Binnen kind en gezin
  • Bij cliënten die zelfstandig wonen 
Structureel of eens per jaar?
Misschien wil je je elke week inzetten voor een ander. Of misschien wil je een paar keer per jaar iets komen doen. Laat ons weten wat je wensen, je expertise en je mogelijkheden zijn. Er is altijd een match te maken. Buiten vrijwilligerswerk met een vast karakter is er ook de mogelijkheid om vrijwilliger te worden bij 2match.nu. Je kunt dan activiteiten ondernemen die jij leuk vindt, op een moment dat het jou uitkomt.
Wat kun je doen?
Bij Cello willen we graag dat iedereen een zo normaal en zelfstandig mogelijk leven leidt. We organiseren het hele jaar door leuke activiteiten voor onze cliënten. Als vrijwilliger kun je daarbij helpen. Er is van alles te doen: van samen sporten tot koken, van begeleiden bij creatieve activiteiten tot klussen, van helpen bij verhuizen tot gezellig koffie drinken.Cello kan niet zonder vrijwilligers, zij helpen onze cliënten mee te doen in de maatschappij

Wat mag jij van ons verwachten?

Wat heeft Cello jou te bieden?

Waardering
De waardering die je voor je werk als vrijwilliger ontvangt, is onbetaalbaar. Als je cliënten ziet genieten, dan is jouw dag geslaagd.
Goed geregeld
Ga je op pad als vrijwilliger? Dan mag je bij ons je reiskosten declareren. Je hebt een vast contactpersoon binnen de organisatie en je bent goed verzekerd.
Activiteiten
Je ontvangt een uitnodiging voor het jaarlijkse vrijwilligersfeest met daarbij een attentie. Ook wordt er elk jaar een fietstocht georganiseerd door vrijwilligers voor vrijwilligers.
Workshops of trainingen
Gedurende het jaar diverse leuke workshops of trainingen op maat waarin je kunt leren hoe je het beste met de doelgroep om kunt gaan.
Hoe word ik vrijwilliger?
Wil je meer weten over de mogelijkheden als vrijwilliger? Neem dan vrijblijvend contact op met Dionne van de Sande en Anja Schalkx. We informeren je graag telefonisch om elkaars wensen en mogelijkheden te bespreken.