Wat maakt jou uniek?

Laat het zien tijdens een stage bij Cello! Cello biedt jou een fijne leeromgeving aan waar jij jouw kennis meteen kunt inzetten in de praktijk.
Toon {{ ItemsCount }} stages
Als leerling tel je écht mee
Je wilt natuurlijk alles wat je geleerd hebt in praktijk brengen en vlieguren maken. Bij Cello vinden we ervaring belangrijk, maar zeker ook de nieuwe en frisse ideeën van jonge mensen. Juist de mix van mensen maakt ons werk succesvol. Het gaat om het talent dat je hebt, niet om je functie of je werkervaring. Elk jaar nemen we een grote groep studenten aan die bij ons werken en leren. We investeren in jouw ontwikkeling en ambities. Wil je stagelopen, zoek je een BBL-werk-leerplek? Voel je welkom! We kijken uit naar jouw komst!  
Leren en versterken
Bij Cello zijn we er trots op dat we werken en leren volgens de ‘LEV methode’ (LEV staat voor Leren en Versterken). Lees meer over LEV. Bekijk hier de video over LEV. Deze methode hebben we samen met het Koning Willem 1 College ontwikkeld en is uniek. Studenten en medewerkers werken heel nauw met elkaar samen. Bij LEV zijn 3 zaken heel belangrijk:
  • Je werkt vanuit jouw eigen kracht en talent
  • Iedereen neemt zijn/haar eigenaarschap
  • Jouw werkplek is ook jouw leerplek

Waarom hebben cliënten jóu nodig?

In de video hiernaast vertellen cliënten van Cello waarom wij op zoek zijn naar jou. Jij kunt écht het verschil maken!


Hoe word ik stagiair?
Wil je meer weten over de mogelijkheden als stagiair? Neem dan vrijblijvend contact op met ons Stagebureau.