Werken en leren

Ontwikkel je talenten bij Cello!

Overweeg je een carrièreswitch? En spreekt de gehandicaptenzorg je aan? Dan ben je welkom bij Cello. Je gaat direct aan het werk, samen met cliënten en collega’s. Bij Cello vinden we het belangrijk dat je gedurende je opleidingstraject voldoende ruimte krijgt om te leren.
Dit doen we zowel op de werkvloer als vanuit het Team Opleiden en Leren.
Daarnaast volg je een (deel van) een opleiding. Cello werkt hiervoor samen met erkende opleidingsinstituten in de regio. Er is veel mogelijk: van een reguliere MBO of HBO-opleiding tot het behalen van een MBO-certificaat. Samen met jou bespreken we je talenten en wensen en bekijken we wat nodig is om bevoegd en bekwaam aan de slag te kunnen. Dit noemen we ‘opleiden op maat’, waarbij het leren op de werkplek centraal staat.

Hier vind je meer informatie over de functie als BBL leerling en de vacature.
Je kunt dan direct solliciteren.

Wil je graag meer informatie voordat je gaat solliciteren? Kom dan eens langs bij een van onze Meet & Greets. De eerste volgende Meet & Greets zijn op dinsdag 26 september van 17:00 tot 18:30 uur en op maandag 9 oktober van 14:00 tot 15:30 uur. Je bent welkom op het hoofdgebouw op de Binckhorst aan de Waterleidingstraat 2 in Rosmalen. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Wil je meer weten? Neem dan contact op Team Opleiden & Leren via opleidenenleren@cello-zorg.nl. Vermeld je je telefoonnummer in de mail, dan nemen we direct telefonisch contact met je op.

Wil je kennismaken, meekijken of meer informatie?
Neem dan contact op met onze recruiters.