Werken en leren

Wij helpen je graag mee!

Denk je erover om een carrièreswitch te maken? Of ben je op zoek naar een BBL plek? En lijkt het je leuk om bij Cello te werken? Dan kan je carrièreswitcher of BBL leerling bij Cello worden door een BBL traject in te gaan. Je werkt meteen samen met cliënten en met collega’s.

We hebben op dit moment een vacature openstaan voor BBL leerlingen voor de combinatieopleiding MBO4 Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg/Verpleegkunde. Lees hier meer over deze vacature! 

We bieden bij Cello ook reguliere BBL trajecten aan, deze geven je de mogelijkheid om te leren en werken tegelijk. We bieden opleidingen aan op mbo-niveau 3 en 4. Denk dan bijvoorbeeld aan opleidingen zoals Begeleider Gehandicaptenzorg, Verzorgende IG, Maatschappelijke Zorg of Verpleegkunde. Je kan hierin zelf aangeven welke opleiding het beste aansluit bij jouw wensen. We hebben helaas geen werk- en leertrajecten op hbo-niveau. Een BBL traject duurt, afhankelijk van de opleiding die je kiest, 3 of 4 jaar. Je krijgt een contract van 28 uur. In die 28 uur krijg je een aantal schooluren doorbetaald.

We werken samen met verschillende opleiders in de omgeving zoals het Koning Willem I college, ROC de Leijgraaf, Summa College Eindhoven en ROC Tilburg. Voor meer inhoudelijke informatie over de opleidingen, kan je terecht op de website van deze scholen.

Op dit moment hebben we helaas geen mogelijkheden voor een regulier BBL traject omdat al deze plekken zijn vervuld. Het kan wel eens voorkomen dat er toch onverwachts een plek vrij komt, hiervoor hebben wij een geïnteresseerdenlijst. Als er dan een plek vrij komt, gaan we de mensen op onze geïnteresseerdenlijst hierover benaderen. Wil jij graag op deze lijst komen? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar recruitment@cello-zorg.nl. Geef daarbij in je motivatiebrief dan aan welke opleiding je wil gaan doen en op welk niveau. 

Wil je kennismaken, meekijken of meer informatie?
Neem dan contact op met onze recruiters Marieke, Sandra, Annerieke en Daisy