Kwaliteit van leven van mensen met een beperking. Dat is waar we bij Cello elke dag aan werken. Met cliënten, hun netwerk en met elkaar. Van mens tot mens. Zodat cliënten kunnen wonen, werken, leren en ontspannen zoals zij dat het liefst willen. Dit vraagt om professionele, menswaardige zorg en ondersteuning. We zijn benieuwd wat jij in huis hebt!

Wat vinden we belangrijk

Onze missie, mensbeeld en kernwaarden vertellen waar we bij Cello elke dag aan werken en hoe we dat doen. Een goed en ‘gewoon’ leven voor mensen met een beperking is daarbij altijd het uitgangspunt. Hoe dat eruit ziet, is voor iedereen anders. Geen mens is immers hetzelfde, beperking of niet. Om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij de behoeften van iedere cliënt en zijn/haar omgeving, gebruiken we onze nieuwsgierigheid. We hebben oog voor wie iemand is als mens, maar vinden professionaliteit, kwaliteit, kennis en kunde ook heel belangrijk. In onze zorgprogramma’s beschrijven we welke methodieken we gebruiken, welke competenties medewerkers nodig hebben en welke vormen van huisvesting en dagbesteding passend zijn.

De mensen die een beroep op ons doen

Bij Cello wonen en werken mensen met verschillende wensen, behoeften, mogelijkheden en uitdagingen. Je kunt dus met, en voor, diverse groepen cliënten aan de slag. Je kunt ontdekken wat het beste bij jou past. Goed om te weten is dat we (zorg)locaties hebben in onder andere Haaren, Best, Boxtel, Vught, Den Bosch, Rosmalen, Zaltbommel en Kerkdriel. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt! Naast woningen op een terrein hebben we ook woningen in de wijk. Op de terreinen met woningen van Cello zijn bovendien veel voorzieningen, zoals een eigen dokters- en tandartspraktijk, een restaurant en zelfs een motorisch centrum. Collega’s die (op kantoor) werken in de ondersteunende diensten, zijn meestal te vinden bij het Bestuursbureau in Vught en op de Binckhorst in Rosmalen.Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers zichzelf kunnen blijven ontwikkelen, bijleren en werken aan hun vitaliteit.

Leren, ontwikkelen en vernieuwen

Alle teams, of ze nu wel of niet in de direct zorg werken, zijn eigenaar van hun eigen leerproces. Bij Cello stimuleren we iedereen om te blijven leren, ontwikkelen en vernieuwen.

We vinden niet alleen ervaring belangrijk, maar zeker ook de nieuwe en frisse ideeën van jonge mensen geven we graag ruimte. Juist de mix van mensen maakt ons werk succesvol. Het gaat om het talent dat je hebt, niet om je functie of je werkervaring. Om de regie van cliënten te vergroten, moeten teams en medewerkers zelf ook invloed en regelruimte hebben. Daarom werken we bij Cello met vitale teams. Bij Cello zijn we er trots op dat we werken en leren volgens de ‘LEV methode’ (LEV staat voor Leren en Versterken). Deze methode hebben we samen met het Koning Willem 1 College ontwikkeld en is uniek. Studenten en medewerkers werken heel nauw met elkaar samen.

We zorgen voor elkáar

Als medewerker van Cello draag je elke dag bij aan een goed leven voor onze cliënten. Daarom zorgt Cello ook goed voor jou. Zo vinden we het heel belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. Als professional en als mens. Belangrijk is dat iedereen gelijkwaardig is aan elkaar. Het gaat om de talenten die jij hebt. Zo zorgen we voor vernieuwende ideeën en versterken we elkaar.

Drie belangrijke pijlers

Wanneer je bij Cello komt werken, ga je werken vanuit één van onze zorgprogramma’s. Dat is de manier waarop wij goede zorg willen leveren. Voor iedereen die bij Cello werkt, vinden we deze 3 pijlers belangrijk.
Eigenaarschap
Je voelt je zelf verantwoordelijkheid voor je ontwikkeling en leerproces. je pakt daarin zelf de regie.
Krachtgericht
Je werkt vanuit jouw talenten en mogelijkheden, kijkt naar groei en ontwikkeling.
Werkplek = leerplek
In het werk van alledag; dat is de plek waar je leert.Bij Cello brengen we kennis bij elkaar én delen we innovatieve ideeën. Samen blijven we vernieuwen.

Een warm welkom

Jouw loopbaan bij Cello begint met drie introductiedagen. We nemen je mee met een bustour waar je kennismaakt met onze cliënten, organisatie en locaties! Op een leuke en informele manier heten we jou welkom. Naast de bustour is er een introductiedag over ons mensbeeld en kernwaarden, en een dag rondom systemen en techniek. Je krijgt alle info die je nodig hebt voor je werk. Zo start je goed voorbereid aan een nieuw avontuur.

Wil je kennismaken, meekijken of meer informatie?
Neem dan contact op met onze recruiters.