Welkom terug! Klopt jouw zorghart in deze bijzondere tijd? Bij zorgorganisatie Cello hebben we jou juist nu heel hard nodig. We geven jou graag een ‘warm welkom terug’ in de zorg!

Heb jij een zorgdiploma?

En denk je er wel eens over om weer terug te gaan? De zorg staat te springen om ervaren professionals zoals jij! Binnen de gehandicaptenzorg ontvangen we jou met open armen in een warm bad. Jij maakt hét verschil in het leven van mensen met een beperking. Uiteraard kun je een keer meelopen en/of krijg je een buddy die jou helpt tijdens jouw terugkeer.  

Wat voor mooie banen hebben we bij Cello?

Zie jij jouw toekomstige baan al staan tussen ons aanbod? Onze cliënten kijken erg uit naar jouw komst! 

Neem contact met ons op


In een 1 op 1 gesprek geven we je meer uitleg over de mogelijkheden.

  • Digitaal maken we kennis met elkaar
  • kun je vragen aan ons stellen
  • én vertellen wij jou meer over Cello


We gaan in op:

Wat is er de afgelopen jaren veranderd in de zorg?
  • Is jouw diploma nog geldig?
  • Welke stappen kun je ondernemen om weer aan de slag te gaan in de zorg?
  • Welke doelgroepen zijn er bij Cello en wat vraagt dat van jou als medewerker?

Aarzel niet en grijp die kans!

Collega’s van Team Recruitment staan klaar om jou van informatie te voorzien.
Ga je met ons dit mooie avontuur aan?


Kom je bij ons werken?

Dan mag je deelnemen aan ons introductieprogramma. Drie (online) momenten waarbij je Cello, onze doelgroepen en cliënten op een leuke manier leert kennen.


We hebben binnenkort 2 informatiebijeenkomsten waarvoor je jezelf kan aanmelden!
 

Herintreden bij Cello: ervaringen van collega's

"Na 10 jaar fulltime moeder te zijn geweest, merkte ik toen ik weer begon met werken hoe zeer ik het had gemist. Je wereld wordt toch een stukje kleiner als je uit het arbeidsproces stapt. Opeens was ik niet meer hoofdzakelijk mama maar ook Carolijn. Ik nam een andere wereld mee naar huis en mijn gezin, wat een enorme verrijking is. Daarnaast geeft mijn werk me het gevoel dat ik met het team voor de bewoners een klein verschilletje kan maken in de positieve zin. Dat geeft mij voldoening. Cello biedt mij de mogelijkheid tot groei."  - Caroline

Het werken binnen Cello bevalt me goed. Het was wel behoorlijk wennen om na 29 jaar weer terug de zorg in gaan. Nu gaat het goed en ben ik blij met de gemaakte keuze. Ik heb van m’n 19e tot 26ste in de zorg gewerkt en ben daarna een hele andere kant op te gaan, de creatieve sector.
Mijn Z-diploma, werkervaring en niet te vergeten, levenservaring sluit prima aan bij het werk binnen Cello. De grootste uitdaging was/is het weer werken in de zorg en in de rapportagesystemen. Voorheen werkte ik op een groep met 5 of 6 collega’s, nu werk ik op 2 groepen met 22 collega’s. Ik kreeg een uitgebreid e-learning/cursus programma. Het was in het begin wel even pittig. Nu ben ik blij dat Cello mij na 29 jaar de kans heeft gegeven en mij met open armen ontvangen heeft!  - Walter

Wil je kennismaken, meekijken of meer informatie?
Neem dan contact op met onze recruiters.