Een goed leven voor cliënten

Iedereen telt en doet mee; we hebben elkaar nodig om mens te zijn. Daar geloven we bij Cello in. De kwaliteit van het gewone leven staat centraal. En om die te ervaren neemt de cliënt samen met de mensen om hem heen de regie. Wij sluiten hierop aan en bieden samen met andere organisaties specialistische zorg aan mensen met een verstandelijke beperking wanneer dat echt nodig is.

Laat jij de cliënt zijn wie hij wil zijn?

Onze cliënten zijn jong, oud, jong volwassen of middelbaar. Ze willen prettig wonen, werken of dagbesteding hebben. Naar school gaan, een cursus volgen. Zingen. Andere mensen leren kennen. Vriendschappen onderhouden. Sporten. Lachen. Op vakantie gaan. Dansen. Lekker tv kijken. Of de keuze hebben dat allemaal niet te doen. Net als iedereen.

Door hun beperking hebben ze daarbij wel ondersteuning nodig, in meer of mindere mate. We sluiten aan bij hun behoeften, wensen en omgeving.

 

Samen werken aan kwaliteit van leven

We ondersteunen bijna 2500 cliënten. Ze wonen bij Cello op een zorgpark of in de wijk. Of we komen bij hen thuis. Dit doen we met 2300 medewerkers, bijna 400 stagiairs, 100 leerlingen en 1400 vrijwilligers. Cello is ontzettend trots op al die gemotiveerde en deskundige mensen. We doen het echt sámen, elke dag weer. Samen met de cliënt, zorgprofessional, ouder/familie en vrijwilliger. Dit noemen we ‘samenwerken in de driehoek’.Cliënten moeten zelf kunnen kiezen: we praten mét hen, niet óver hen.

Wil je kennismaken, meekijken of meer informatie?
Neem dan contact op met onze recruiters.