Switchen van carrière?

Wij helpen je graag mee!

Denk je erover om een carrièreswitch te maken? Lijkt het je leuk om bij Cello te werken? Dan kan je carrièreswitcher bij Cello worden door een BBL traject in te gaan. Je werkt meteen samen met cliënten en met collega’s.

De BBL trajecten die we bij Cello aanbieden, geven je de mogelijkheid om te leren en werken tegelijk. We bieden opleidingen aan op mbo-niveau 3 en 4. Denk dan bijvoorbeeld aan opleidingen zoals Begeleider Gehandicaptenzorg, Verzorgende IG, Maatschappelijke Zorg of Verpleegkunde. Je kan hierin zelf aangeven welke opleiding het beste aansluit bij jouw wensen. We hebben helaas geen werk- en leertrajecten op hbo-niveau. Een BBL traject duurt, afhankelijk van de opleiding die je kiest, 3 of 4 jaar. Je krijgt een contract van 28 uur. In die 28 uur krijg je een aantal schooluren doorbetaald. We kijken samen met jou naar een passend salaris.

We werken samen met verschillende opleiders in de omgeving zoals het Koning Willem I college, ROC de Leijgraaf, Summa College Eindhoven en ROC Tilburg. Voor meer inhoudelijke informatie over de opleidingen, kan je terecht op de website van deze scholen.

Op dit moment zijn alle plekken die wij hebben voor carrièreswitchers gevuld. Daarom zijn er helaas geen mogelijkheden om in te stromen. Zodra we opnieuw beschikbare plekken krijgen, informeren we hierover op deze pagina en bij ons vacatureaanbod. 
Wil je kennismaken, meekijken of meer informatie?
Neem dan contact op met Marieke, Desirée en Daisy