Werken en leren

Ontwikkel je talenten bij Cello!

Wil je graag meer informatie voordat je gaat solliciteren? Kom dan eens langs bij een van onze Meet & Greets. Hou onze website in de gaten voor de eerst volgende datum waarop een Meet & Greet zal plaatsvinden.

Of je nu jong bent en aan het begin van je carrière staat of al jaren werkervaring hebt maar een carrièreswitch overweegt. Als de gehandicaptenzorg je aanspreekt, ben je welkom bij Cello. Samen met jou bespreken we je talenten en wensen en bekijken we wat nodig is om hiervoor bevoegd en bekwaam aan de slag te kunnen. Dit noemen we ‘opleiden op maat’, waarbij het leren op de werkplek centraal staat. Je gaat direct aan het werk, samen met cliënten en collega’s. Daarnaast volg je een (deel van) een opleiding. Er is veel mogelijk, zoals:

  • Een BBL-opleiding in de richting van verpleegkunde/verzorgende of (persoonlijk) begeleider. Dit kan op op diverse niveau’s en in een reguliere of versnelde vorm. Daardoor kan de duur van de opleiding variëren van 1,5 tot 4 jaar.
  • Een HBO opleiding in de richting van Verpleegkunde of Social Work. Ook hierbij zijn verschillende varianten mogelijk, waardoor de opleidingsduur varieert van ongeveer 2 tot 4 jaar.


Een erkende opleider in onze regio verzorgt deze opleidingen. Je werkt een aantal uren bij Cello en gaat daarnaast naar school. Een deel van je schooluren, krijg je doorbetaald.

Daarnaast hebben we een uniek aanbod: de combiklas in samenwerking met het ROC KW1C. Je volgt intern bij Cello de combinatie opleiding Verzorgende-IG/Begeleider Maatschappelijke Zorg. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de expertise en gebruikte systemen van Cello. Alles wat je leert, is direct toepasbaar in je werk. Deze opleiding duurt in principe drie jaar (versnelling is mogelijk) en sluit je af met twee diploma’s, namelijk Verzorgende-IG en Begeleider Maatschappelijke Zorg.

Er is bij Cello veel mogelijk als je werken en leren wil combineren, dus neem gerust contact met ons op als je nieuwsgierigheid is gewekt. Dan nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Noor van Iersel via nvaniersel@cello-zorg.nl of Maartje Franssen via mvancasteren@cello-zorg.nl.

Wil je kennismaken, meekijken of meer informatie?
Neem dan contact op met onze recruiters.